2012. december 20., csütörtök

Bizonyítvány a varázslóiskolából


A minioviban újra ment a pusmogás a karácsonyi ünnepség és a titkos meglepetés körül. Hannából most sem tudtunk egy szót sem kihúzni, titoktartást fogadott az összes gyerek. Azt gondoltuk, a tavalyi ajándék után nem érhet minket meglepetés. Tévedtünk…


A miniovi valóban felér egy varázslóiskolával. Ildi óvónéni szakmabelieket megszégyenítve bábozta el Kipp Kopp karácsonyát, az előadás nemcsak a gyerekek figyelmét kötötte le maradéktalanul, hanem a mienket is. Volt zenés-táncos bemutató Adri óvónénivel, ahol Hanna elmondta hogy karácsonykor a kis Jézust ünnepeljük. Volt sok süti, kézműveskedés, csendjáték és gyertyagyújtás Eszter óvónéni vezetésével.


Az ünnepség végén boldog karácsonyt kívánva Hanna átadta a meglepetés csomagot. Egy saját keze által sodort és díszített adventi gyertyát, ami azóta a nappalink dísze. Egy cd-t amin videofelvételek vannak a Bilimbos foglalkozásokról, azóta kb. csak 10-szer néztük végig a Télapó csomagátadását, minden egyes gyereknél, és kb. 100-szor azt a részt, mikor kihívja magához Picifarkast(!) és Hanna szárnyal a boldogságtól. Legnagyobb meglepetésünkre egy kis kézzel írott füzetet is kaptunk, ami a lányunkról szól, aminek a borítóját saját maga ragasztgatta. Mikor belelapoztam, ott helyben könny szökött a szemembe. Mit is mondhatnék, újra telibe talált. Eszter óvónéni oda is jött hozzánk, hogy kiemelje  Hanna szépérzékét és nekem már ott végem volt...  Leírhatatlanul büszkék vagyunk rá! 

Ime a bizonyítvány. Ahogy ők látják Hannát. (Nagyobb felbontásért katt a képre.)









Köszönjük!!! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése