2011. december 20., kedd

A hétpecsétes titok




Legalább két hete ment a pusmogás a minioviban a karácsonyi ünnepséggel és a titkos meglepetéssel kapcsolatban. Zárták az ajtókat, nehogy valamelyik szülő egy óvatlan pillanatban meglásson valamit, mindenki lázasan készült. Hannából persze egy szót sem tudtam kihúzni, mit csinálnak napok óta, miért gyöngyház fényű a keze. Titoktartást fogadott az összes gyerek, velük együtt a mienk is. 

Linzert sütöttünk az első karácsonyi ünnepségre. Volt ének, hegedű, csendjáték, pogácsa és sok gyerek. És persze Ildi óvónéni és Eszti. És végre hosszú várakozás után fény derült a meglepetésre is, amit mi kaptunk, szülők, a gyerekektől. Hanna a csomagot átadta, majd pár másodperc késéssel hozzátette, hogy Boldog karácsonyt! 

A hógömb és az aranyhajú angyalka - ami amúgy egy kiscsengő - legalább két hétig készült, Hanna saját keze által - persze némi segítséggel - amiről még video felvételt is kaptunk. A Bilimbo részéről teli találat. Azt hiszem örök karácsonyi kellékek maradnak.  


A kis csomag mellé kaptunk egy levelet is, a lányunkról. Szívmelengető, talán mert minden sora igaz. Leírhatatlanul büszkék vagyunk rá!
(Nagyobb méretért katt a képre.)

2 megjegyzés:

  1. Csodás kis ajándékok és a legszebb, hogy Hanna csinálta :) egész életre nagy emlék marad :))
    És nagyon szép, szívhez szóló ez a kis levél is, olyan jó, hogy ennyire szuper helye van Hannának a kis napköziben!
    Szép karácsonyi készülödést Nektek! Üdv. Orsi

    VálaszTörlés
  2. :)))))) Köszi a hsz-t. Remélem nektek megoldódik az autó probléma és időben el tudtok indulni, szorítok! Addig is szép karácsonyi készülődést Nektek is! :)

    VálaszTörlés